Zac-životopis

11. září 2007 v 21:44 | Maruška |  ••Zac Efron••
jméno-Zachary David Alexander Efron
narozeniny- 18. listopadu 1987
žije- San Luis Obispo, California, USA
Rodiče: David a Starla
Sourozenci: bratr Dylan
Povolání: herec, zpěvák
Znamení: Váhy
Oblíbené jídlo: sushi, exotická jídla
Výška: 1,75m
filmografie:
The big wide world of Carl Laemke - Pete Laemke (2003)
ER - Luke Tomello (2003)
The Guardian - Bobby Neville (2004)
Miracle run - Steven Morgan (2004)
CSI: Miami - Seth Dawson (2005)
The Derby Stallion - Patrick McCardle (2005)
Summerland - Cameron Bale (2005)
Navy NCIS: Naval criminal investigative service - Danny (2006)
High school musical - Troy Bolton (2006)
The Suit life of Zac and Cody - Trevor (2006)
Heist - roznašeč pizzy (2006)
High school musical 2 - Troy Bolton (2007)
Hairspray- (2007)
Zdroj:http://sweetsexy.blog.cz/
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Karolína Karolína | 28. října 2007 v 22:06 | Reagovat

Tak to abych se zasmála :D:D:D:D když se narodil 18.11. tak asi těžko bude ve zbamení váhy :D:D:D:D:D:D

2 hsm hsm | 6. listopadu 2007 v 18:55 | Reagovat

keby daco on sa narodil 18.10. nie 18.11.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama